24 October, 2014

Happy 24th Birthday Eny!

Happy Birthday Eny. 24 October 2014 means seorang Eny dah pun menjangkau (eceh) usia yang dah tak berapa nak muda. 24 tahun baqhang sekejap je kan dah 24 tahun cam menipu je cam tak caye je KAHKAH

Maksudnya aku kira sebaya ngan laki aku la untu tempoh beberapa hari hihihihi. <3


Malam 24 October tu laki aku bawak aku gi makan kat Murni Discovery kat Subang. Memang tak sedap aku kabo la kan serius aku memang dah tak bape minat dah makan kat Murni ni semenjak aku order LambChop sizzling tu dia bantai salut tepung kat daging tu. Pehtu tepung tu jadi muak sebab da lembik sebab dah ditenggelami blackpepper gravy tu kan. Peh sumpah failed gile. Tapi air dia masih win la. Laki aku order air I Kiss You kot. Not bad. Aku plak rasa cam nak makan cekelet cekelet so aku amek la Milo Dinosour tu. NYUMMM

Megi goreng tanpa ayam. Banyak gila udang.
Spaghetti Chicken Chop (kot?) meatball dia tak best. Kuah spaghetti pun cam hambar ahhahaha ayam aku tatau sebab aku tak rasa pun
 Malam tu aku cam bloated sangat sangat. Banyak melampau aku makan. Dah la portion besar pehtu aku bantai minum air milo pulak. Full gila perut aku alhamdulillah kenyanggg thank you Abang sebab banje! Meow!

Ok sok pagi tu cam busy semacam. Aku cuti dari ari rabu sampai ahad. Laki aku cuti ari rabu je. So esoknye keje la kan. Wuu agak sedih bila hasben keje di hari lahir sendiri #shingshingairmatabercucuran tapi apakandaya demi sesuap nasi. KAH!

Aku bawak mak aku gi Jakel la pumpang pumpang gi Singer gi sane gi sini. Pastu gi SBU. Takde niat nak beli tudung pun since tudung aku pun dah berlambak lambak kat dalam almari nun. Tapi lawo pulak satin bawal tu RM30 wuu kosser la aku nak beli kang kena tamparan manja kang hahahaha tudung yang ade pun tak terpakai. Last last hadap tudung yang tak payah gosok gak pesen pemalas sungguh seorang Eny.

Tapi aku beli ni ^____^


Serius aku suka Pavlova kat SBU. Yang cekelet tu dalam dia ade krim. Sedap jugak. Dua ketul ni harga dia RM9 (quite pricey jugekk) Tapi sedap punya pasal aku beli la.


Pehtu masa nak balik aku beli ni pulak kat bakeri area umah aku. 3 bijik RM2.50 ok la bedal la sedap jugak hahahahaha.

Malam tu bebudak ni ajak aku gi Char Kuey Tiow Ketam Fahmi kat area umah aku Seksyen 17 tu.  Deme janji kul 8 nak gerak tapi kul 9 pun tak gerak gerak agi. Aku pun gi la makan kek kat Secret Recipe mak aku bawak. Kek besday la kirenye. Hihihi comel laa geram sangat mak aku ni semangat kot nak aku tiup lilin tapi aku tak buat lilin pun sebab cam segan la ramai orang hihihihi lagi pun aku yang order sendiri cam segan je HAHAHA


Iced Chocolate. Runtuh sakan sebab banyak sangat krim dia. Comot gileeeeeeeeeeeeeeeee T___T
Creme Brule <3
Thanks mak. Thanks a lot mak <3<3 Sayang mak sangat sangat!

Hihihi Laki aku dah balik keje aku terus cam majuk la sebab takde pun kek ngan lilin wuuu wuuu sediii la hambarnyeee wuuu hahahah pehtu laki aku pun bawak la aku usha ceketiau ketam tu bukak ke tak. Laki aku malas nak follow senanye sebab penat gila baru balik keje kan.



Aku tengok hujan cam takde seat. Cam tak sesuai la. Diorang sume dah gerak cam serba salah jugak sebenarnye. Pastu diorang ajak tukar tempat makan kat Mee Tarik area SBU tu. Laki aku cam semangat plak nak pegi.

RUPA RUPANYAAAA...


Ade kek. Si Cim beli. Nak tiup lilin tapi angin kuat sangat takleh nak pasang lilin pun. Last last acah acah tiup je la.

Hokaiddo Cake
Cake sedap. Tapi terharu la deme datang bawak cake. Arini dapat dua cake. Dari mak ngan dari diorang. Tapi fail la tade lilin arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ok la lilin ade tapi takleh tiup lilin wuu aku nak tiup lilin T____T

Ya, Nas ngan Hanis takde sebab diorang gi makan sushi king kat mane tah. Hihihi.


Btw thanks semua orang yang try nak happy kan aku. Aku hepi sangat! Hihihihihi.

A photo posted by sickchild🙆 (@sickchild72) on

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila