16 October, 2014

Setelah sekian lama tak gi job interview


Yeszaaa. Semalam bertungkus lumus aku isi borang tu ini untuk interview. Hari ni memang aku berdebor sebab aku cuak kalau orang yg interview aku tu cakap omputih. T___T

Tapi nasib baik lah dia cakap melayu. Yang interview aku tu 3 orang. 2 pompuan 1 lelaki. Dia asek tanya aku je is it okay kalau aku lari dalam bidang aku ni. Aku rasa cam takpe kot sebab bila dah kahwin ni cam dah tak kisah dah semua tu. Aku pun bukan suka gi site ke ape kan. Yang penting gaji lebih dari yang sekarang ni la. Tu je.

Dah la dekat gila dari umah. 5 minit je wei 9.25am aku gerak, kul 9.30am aku dah sampai dah. HEAVEN WEIIII. Selama ni aku travel sikit punya jauh dari Shah Alam ke Cheras everyday. Bila dah jadi dekat camni aku cam #shingshingairmatabercucuran sekejap. KAH!

Orang yang intebiu tu sempoi je cakap melayu. Padahal malam tu dan malam malam sebelumnya aku asyik berlatih je cakap omputih. CUAK gileee setelah sekian lama tak hadap intebiu T_____T
Dia siap tanye apsal suara aku getar cuak ke hape. HAHAHAHAHAHHA cis yela mana tak cuak wei aku dulu intebiu kat Pejabat Tanah siap hepi hepi bagai wei. Sampai yang intebiu tu panggil aku sunshine hahahahahaha kiut tak kahkah *muntah*

Skang ni cam cuak semacam. Aku takut sebenarnya. Tak tau la nak cakap camne kan.

Dah la lupakan jela pasal intebiu ni. Aku taknak mengharap la. Kang tak dapat sedih plak.

ABAIKANNNNNN BYE

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila