05 August, 2014

Siapa la punca ni?

Memang kuat terpengaruh la. Aku tengok siapa tah cakap betapa seronoknya update blog guna phone.



Sorry, gambar takde kaitan.

At the same time, aku baca blog orang yang lain yg masih fresh otaknya even da bertahun-tahun main blog. Power sungguh.

Aku suka blog. Tapi aku menyampah bila nak update je, kene resize gambar, edit bagai. Paling tak best bila ko da taip panjang2 tetiba tenet down, then segalanya tak save (maybe ni blog zaman dulu kot) 

Dan hingga setakat ni dan ketika ini, aku still rasa yg update blog guna hp ni menarik. Wuarghhhhhh!

By the way, www.sickchild72.com da terkubur (kot?)
Lantak ler.

6 comments:

hang tak komen hang gila