14 September, 2014

pengapit power




Hari ni kenduri Jang kawen tapi blah laki pulak. So laki aku jadi pengapit lah ye lagi skali. Pakai baju purple jugak cam aritu. Kali ni kat dewan so cam nampak pawer sikit la dia sebagai seorang pengapit ececececce


Kenduri abes kul 3PM. Aku memang dah tak larat dah sebenarnya. Pas kenduri ni kena ikut pengantin gi outdoor photoshoot pulak kat area mana tah Puncak Alam ade bebatu.


Tapi balik tu tak dapat pun gi Jakel. Kena ikut gak gi photoshoot. Bedal la.  Aku da lembik dah nak mengikut deme mendaki so duk jela dendiam. SELFIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


Okay ni bukan selfie. Ni laki aku yang amek gambo hihihihi nampak kurus lah hihihihihiHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI kulit pun nampak feloles HIHIHIHIHIHIHIHI padahal berkerak sebatu pun boleh nampak.


Deme sanggup la mendaki nun amek gambo. Aku memang da give up gila dah tak larat dah so aku duk diam jela kat batu. Lawo gak tempat ni. Wuuu kenapa la gambo kawen aku kat Tasik Shah Alam??? KENAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA T____T

4 comments:

  1. Penat kot nak mendaki atas tu. Bersungguh depa.

    ReplyDelete
  2. weh buat mende g jakel, aku tak sukaaaaa jakel. baik pergi mydin ke giant ke aeon ke boleh belek-belek makanan

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila