07 October, 2014

[Doodle] : Selamat Hari Raya Aidiladha!

Sampai ke sudah baju yang sama. WAKAKAKKA
 First time sambut raya Aidiladha sensama. Cam tak caya aku dah kawen kahkah jangan komplen la baju sama je manjang. Senanye ade je baju melayu kale lain tapi aku je takde baju kale same. Kalau tak sama tah nape rasa tak best je hahahahha so maksudnya pasni kene cari dress kale lain plak la ye dak.

And first time gak bawak suami gi ziarah kubur arwah ayah. Kubur ayah aku wane hijau. Dari jauh leh nampak takkan susah payah la nak cari. Selalu gi kubur bawak air ngan bunga tapi sekarang kalau gi kubur, dah tak bawah dah tu semua sebab aritu kua fatwa tak boleh tabur bunga ngan siram air kat kubur kan. Tapi aku rasa takde masalah pun sebab nampak la kubur tu ade orang ziarah kan. Tapi kalau dah kata tak boleh tu nak bangkang apa lagi ye dak.

So raya haji kali ni pagi raya kat rumah mak. Memang rumah mak kalau raya haji tetiap ghope cam raya aidilfitri. Sejak azali dah memang camtu. So pagi raya makan la ketupat rendang bagai kan. Pastu bawak la suami gi jalan jalan ziarah pakcik makcik memandangkan raya aidilfitri aritu raya kat kampung belah suami kan. Hihihihi.

Aku sedih tak dapat makan rendang paru mak. Wuuuu laki aku siap bawak balik paru lembu korban. Okay tak sabar la mak masakkan la pleaseeee T___T

Nak doodle untuk Raya Aidiladha tapi tak sempat la tapi. Busy gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Next year la okk. Ade job lukis doodle untuk avatar pun aku tak dapat nak ambik sebab busy melampau. Sorry Annahl ampunkan aku T_____T 

Ni doodle yang aku sempat buat siang tu wuuuu

Ni tempahan doodle dari Rya


Comelkan? RM5 jewwww hahahahahah. Best la orang pakai avatar aku buat aku suka!
hhihihihi.

So sesapa nak order avatar untuk twitter ke pesbuk ke sila email saya di sayadoodle (at) gmail.com
atau pun sila whatsapp 0122166410 okkkk

BTW sebelum terlambat (ke dah memang terlambat?) #shingshingairmatabercucuran

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila