29 October, 2014

THE RIBBONTALES dah launch!


Yeszaaa website aku dah launch dahhhh. I'm happy so much HAHAHA thanks husband sebab buatkan semua niiiiiii hihihihi aku cam tak caye je aku dah ade produk sendiri hihihihihihi i loikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Sekarang ni tengah promosi melampau murah sangat sangat! Material dia thick chiffon dan  sememangnya jenis tebal and senang pakai. Tak jarang even satu layer. Means boleh labuhkan ikut suka.


Ade dua jenis square scarf. Satu nama dia Mina Square. Satu lagi nama dia Chisa Square.

Mina square tu plain thick chiffon yang ada satu kaler je. Kalau Chisa Square ade dua combined colours. Serius comel!

MINA SQUARE
Ade jugak glitter wide shawl. Nama dia Wida wide shawl. Memang tak jarang and takkan hilang la glitter tu sampai bila bila sebab benang dia dah memang glitter. Sebab ade jenis glitter dia cam kalau basuh kompem hilang. Ni takkan hilang basuh la camne camne pun kompem!

Wida Wide Shawl

Ade lagi batch lain pasni! Korang beli la sekarang ngah promotion murah gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sume tudung aku buat okkkkk hahahaha.


THANK YOU! Dengan ini saya rasmikannnnn The Ribbontales dah launch! *potong reben*





No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila