07 February, 2015

Adam omey jeluak susu

Kemain galak Adam jeluak susu. Senak hati aku tengok. Kerap masalahnya aku pun da serabut. Macam macam aku google tapi kadang kadang jumpa mende yang tak menggembirakan hati tapi abaikan jela. InsyaAllah anak aku takde pape.


Adam da besho. Aku lagi bape hari nak abes pantang! Hamagad tak sabo nak shopping nursing wear, beli tu ini kahkah tapi takleh jalan sangat sebab Adam kecik lagi. Still terberak berak cair tu. Bila nak habih niiii tak saba nak jalan ni aaaaa

Aku teringin nak makan Spaghetti kat KLCC nun. Aaaaa tapi bole ke bawak Adam aaaaa 

Cerita balik pasal jeluak susu, aku ikut jugak la tips kat tenet. Menyusu Adam posisi aku baring and Adam duk atas aku. So dia sedut la susu takde susu kumpul banyak banyak dalam mulut dia kan. Pastu aku duduk tegakkan dia dalam 5-10 minit. Pastu baru sendawakan.

So far alhamdulillah BELUM jeluak lagi. Hopefully berjaya hendaknya amin sebab kalau dia jeluak sangat banyak. Merisaukan!

Arghhhhh cepat la beso Adam!


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila