23 June, 2015

Alif Ba Ta Sa Jim Ha Kho

Mesti korang ingat aku dah lama tak update kan? Yeszzaa memang aku dah lama tak hadap laptop sebabnya sibuk yela aku kan baru pindah umah pungpangpungpang hape pun tak kemas sangat lagi so dengan Adam dok uk ek uk ek hahaha tak menyempattt weiii.

Ni bukti sesungguhnya berlambak dah aku try nak update tapi tak berjaya sebab fail. Pasaipa tahhhh T____T

Yes Adam dah kenal aku. Pantang aku takdak depan dia start la uk ek uk ek aku nak wat keje pun tak senang hati duk uk ek uk ek (copypaste yang tadi) je manjang so aku kena layan la budak kecik kenonet tu duk cak cak.



Adam ni dari kecik baby baby bila mandi je aku duk nyanyi alip bata sa jim ha kho je keje macam dah takde lagu lain dah dan akhirnya sampai sekarang dia nak orang nyanyi lagu tu je. Maksud aku bukan dia mintak tujulagu la tapi. Bila dia start uk ek uk ek (copypaste lagi) aku pun nyanyi la lagu alip bata sa jim ha kho tu sampai la abes duk ulang lima namblas kali siap gak la keje aku menyidai baju elok je dia diam. Misalnya aku benti tak sambung nyanyi (penat la ko ingat tak penat ke ulang ulang) dia start la uk ek uk ek HAHAHAHA

Kalau duk dalam car seat dalam kete pun cenggitu. Start dia nangis je aku nyanyi lagu alip bata sa jim ha kho dan laki aku pun join skali sampai penat HAHAHA. Kalau dari umah tu nak gi uma mertua kitorang duk nyanyi jela sampai depan uma mertua hahah sampai aku saje slowkan tempo taknak bagi lagu cepat habis HAHAHA kenapa aku rasa cam funny sangat hahahahahha kelako la.

Aku pernah try rakam suara aku nyanyi. Tak jalan. Dia nak live jugak. KOSSER!


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila