31 July, 2015

Thank God


Kelmarin aku beraya umah Rara. Gigih meredah hutan konkrit ; Kuala Lumpur. Sampai ke Ampang setelah sekian lama. Bila rasanya last aku sampai ke sini? Padahal ade je pas pantang gi KLCC bawak Adam sebab teringin sangat nak makan Spaghetti Ganja (dibaca Bolognese) yang sedap ya hamat dan murah berlambak portion baqhang tapi tu la rasa cam lama sangat. Aku rindu kerja. Dulu gi Lowyat, gi Pavi celah tahi hidung. Sekarang Plaza Alam Sentral pun belum tentu sampai. Rindu.

Kenapa aku taip acah acah Faiz Ibrahim ni? Faiz ibrahim tu tah sape sape tah tadi timeline twitter penuh hashtag #twitgayafaizibrahim haha memasing cam menganjing twit gaya hipster. Acah acah kokping je.

Masuk je rumah Rara terus nampak muka Nor Syafiqah Roslan. Terkedu. Setelah sekian lama aku nak contact dia balik last last Allah ketemukan kami secara sebegini. Terima Kasih Allah. Takde la payah aku nak curik no dia kat insta pastu nak susun ayat nak wasep bagai. Hahahaha Alhamdulillah.

Next, ada lagi sorang. Teeheee.

Oh yeah, Ika with Faliq.



Aduh sakit pinggang. Tadi Yanti datang umah ngan Ezzat. Eksaited beno main ngan Adam.



Aku tak tau nak jamu apa. Aku bagi biskut raya, dengan air kurma since kordial anggur pun dah habis. Elok elok sembang bau cam hangus rupanya aku terlupa yang aku panaskan cempedaj goreng tadik. Siap tanya Yanti tu bau dapur aku ke. Haih dasar clumsy zzz

Aku tak cite kat laki aku tu. Kalau dia tau mau dia bebel.

Okay la aku nak tido. Baju da spin sok nak sidai. Pagi sok bangun sebelum subuh aku nak basuh CD plak. Lesu la badan. I want jamu so bad! 

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila