08 August, 2015

Photobooth Prop for event : SayaDoodle!

Yup aku dalam proses nak buat prop untuk photobooth since ke-enjoy-an sepanjang pembuatan dia sangat mengagumkan so aku dah decide nak open order untuk photo prop wedding ke, photo prop untuk engagement ke ape ke kannnn. Teachers day oso can maaaa

Aku suka lukis tapi aku malas gila nak warna. Nak masukkan imaginasi pulak elok je nak start tetiba Adam nyanyi (dibaca ; nanges) #shingshingairmatabercucuran tapi takpela Adam utama kayyyy

Aku baru je buat Engagement punya photobooth prop last week.


Harga siap lukis bagai RM4.50 sebatang! Murah kannn? Kamon la doodle kot guna tenaga batin (eh?) aku tengok orang lain edit sikit guna microsoft word je cas RM3.50 sebatang halamak aiiii tapi lantak deme la rejeki deme aku nak bagi contoh je kira aku amek singgit je la untuk diri aku KAHKAH

Kalau nak customize boleh je ang tambah limeposen. Kalau ang kenan sangat nak nego leh jugak sila whatsapp aku, 0122166410. Nama aku Enyyyyyy <3

Bye nak kemas bilik sebelum laki aku balik karanggggggggggggg majeiii bye!


6 comments:

  1. Hm tdi dah komen, pastu mcm xde je. Hilang ke. Em. Kim salam zelo

    ReplyDelete
  2. Oh ade approval.. Ok best spam ni

    ReplyDelete
  3. Mana mungkinnnnn selimut tetanggaaaaa

    ReplyDelete
  4. Lapar nasik. Pi mamak EnY bestt

    ReplyDelete
  5. Hahahaha tak berani reply kt twitter, awek marah. Dia insecure ciked. Huhu!

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila