13 October, 2015

Drypers murah!

Aku nak gelak beso lah. Tahu dak aku sopim online kali ni terasa berbaloi baloi betui. Aku beli diapers si Adam secara online dengan harga RM20 je KAHKAHKAH rasa cam nak gelak beso kahkah

Yes memang aku pakai cloth diaper pun tapi kengkadang emergency aku tidoq umah Mama takkan nak lenjan cuci guna mesin basuh mama kan so nak taknak kena la standby disposable diaper seketui dua.

Basuh pakai tangan? HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA



Diaper la ni mahei bebeno. Drypers classic bodo bodo pun dah RM29 wei dah la ade sikit. Yang biru tu sampai RM30 lebih gila betul. Ko bayang aku beli ni kat online RM20 je. Shopee plak rajin bagi kupon la ape la. memang untung gileeeeeeeeeeeeee free postage plak tu KAHKAH rasa cam nak gelak beso.

Dah la aku nak bagi Adam makan bye!


2 comments:

  1. huntung lahhhh..ko dah beli ke CD kat cahaya pemberian yg aku suggest tu?.hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum la wei.. aku rasa cam nak beli tapi otak cam tak redi.. padahal cd tak cukup sobs!

      Delete

hang tak komen hang gila