14 October, 2015

Puree Gagal

Terasa frust teruk bila bangun pagi tetiba teringat arghhhh semalam aku buat puree apple ngan pear tapi lupa nak masuk freezer. Pening pale. Dah la stok buah semua dah habis.


Aku da siap kukus da kot. Puree pear plak dah siap blend kot. Ape ke nayo aihhhh. Malam tadi memang mantong gila pale aku. Penat gila.



Semalam tengahari bawak mak gi kompleks pkns betulkan jam. Pastu makan kat wong solo. Balik je dah kul 4 lebih. Sampai sampai umah je ade notis GDEx bagitahu barang dah sampai tapi aku takda kat rumah.



Balik je umah tu aku tuka cd Adam, then trus flat wei. Ngan aku aku skali bantai tido. Bangun bangun tengok pukul 6. Tak ke haru. Makanan Adam tak masak lagi apatah lagi makanan laki aku. Wasep laki aku kata dia da otw balik. Kelam kabut turun.

Aku masak nasik Adam, masak nasik abang, pekasam, cendawan celup tepung, puree apple.

Tu la aku frust. Da siaP kukus kot cmne la aku boleh lupa. Aku memang tak larat gila. Lepas tido kan Adam ngan aku aku bantai tertido. Hmm takde rejeki gamaknye.

Pasni kalau nak wat puree ke pape kene pastikan aku bertenaga kot. Kotttt membaziaq!

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila