18 July, 2016

KESAL TIADA GUNA


Duk kusut kusut ni aku bleh plak ter create page blog sendiri. Lepas buat tu terasa sesal tak berguna lagi hanyalah tinggal kenangan dari dulu aku teringin nak buat mende ni tapi aku rasa cam segan gila cam syok sendiri ja sampailah semalam aku hilang pertimbangan lalu aku ter create mende yang tahape hape oh men i kenot brain dis

Tu la orang tua kabo tak semestinya kita kena dapat ape yang kita nak sekarang sesal pun tiada berguna malu pun menebal aku pun tatau ape nak buat ngan page ni so kot korang rasa korang suka baca blog tahape hape aku ni sila la like page ni ok pastu komen la sikit jangan la biarkan hambar k gais k k k

Adam tak sihat. Suspek HFMD tapi aku doakan agar dia tetap jadi suspek buat sakit sebenar. Mulut dia ritu penuh dengan ulser. Memula taknak ler makan ke ape ke kan tapi bila da dua tiga hari terus selera makan cam orang tak sakit peh power gila aku ulser seketul pun da meroyan sobs

Bab taknak menyusu tu paling sedih aku duk pam pam dapat 1oz 2 oz je so sad down teruk sampai terbuat page sendiri kat fb hmmm

Baru sekarang aku sedar rupanya susu aku sikit. So aku kena bekerja keras untuk pam susu untuk adam.

SO AKU NAK BELI BEG NI ACI TAK

Laki aku mesti tak setuju tapi aku nak nak nak

Tapi design ni same ngan design gabag kak ipar aku tapi ni je yang aku kenan.

Ade orang nak bagi hadiah? PLEASE?


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila