30 August, 2016

PUNCA

Aku benci bilamana aku nak update blog, aku rasa cam tak perlu. Padahal suka hati aku la nak update ape kan. Punca camni la blog aku terabai. Bukan ade orang baca blog aku pun. Yang nak pikir dua tiga kali nak update tu dah kenapa

Semalam throwback gambo sebelum kahwin. Pelik nye la hai kenapa berat aku dulu 55kg, tapi gemuk gila ya ampun. Sekarang berat aku 54 - 58 tapi still boleh dimaafkan. Kenapaaa? Adakah disebabkan hormon?



Yang aku tahu laki aku dulu kurus gila. Sekarang comel MIAHAHAHAHHAHAHA I LOIKE!

K dah habis bebel. Eh skati aku la kan nak tulis pendek ke panjang ke kan? Kenapa aku nak kene kisah? Bukan ada orang baca pun? Zzz

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila