09 August, 2016

#ReviewCincai : 1 : Beautiful Mind

Serius la kul 4 pagi aku belum tido. Gilaaaa

Siang layan family, malam je ada me-time. Pastu sok pagi mata rabak. Takpe, aku sanggup. Miahahahhaha

Baru habis tengok Episode 10 cerita Beautiful Mind. Memula tengok cite ni rasa cam heroin tak cun la. Cerita serius sangat. Bila da tengok lelama, baru rasa best.

Kesian jugak bila takda perasaan. Sedih idak, marah idak, kesian idak. Syukur la aku masih mampu meroyan bila terpecahkan telur tembelang dalam megi yang dah gelegak. Syukur

Kot laki aku sayang aku tapi aku takdo perasaan ha tak ke haru tu. Ishhh syukurrr!

Aku suka la hero ngan heroin cite ni. Cinta berputik tu wat aku berangan sekejap padahal laki tersayang ada disebelah kahkah. Okay takde la sebelah sangat punn Adam tido tengah tengah zzz

Bukan berangan sebab apa, sebab cite ni best sangat aku rasa terkesan gak la.  Miahahahaha cukup eny. Sila tido. Sekian

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila