14 September, 2016

SAKA BUTTERMILK CHICKEN DAH HILANG YAY



Hai gais aku syak saka buttermilk chicken aku dah ninggei. Kali ni buttermilk chicken aku menjadi yayyyyyyy tepuk tangannnnn

Mantap kaw kaw dengan mangkuk mangkuk aku bantai jilat weehooooo!

Laki aku pun tak tau aku ada habit jilat pinggan lepas makan. Sejak anak dara  sampai la kawen. Ada anak. Perghhh lagi lagi kalau megi. Pehhhh

Laki aku kalau tengok aku makan, memang sakit hati agaknya. Nasib baik tulang ayam tu keras. Kalau boleh telan ngan tulang tulang sekali aku kejekan. Laki aku dulu bila dia geram je dia curah air dalam pinggan aku. Teruk beno eny wei

Ha btw tadi laki aku tak sengaje terkabo kat aku yg aku masak padprik sedap. Esok dia nak bawak bekal gi keje. So aku kene bangun awal k! Nak set up bekal, ngan nak buat nasik goreng Adam.


Best betul hari ni. Suami balik keje, belikan aiskrim. Pastu makan, pastu tengok movie sama sama. Aaaaa hilang segala stress :)



Harap esok tak stress dah.

Tadi masa aku tengah setelkan baju kat dapur, Adam tetiba merengek sambil tunjuk dua dua tangan dia kat aku. Aku pun pelik dah kenapa anak aku.

👶 : "ekkkk.." *cebik*
👸 : "Adam nape? Adam jatuh ke? Mana sakit? Show mama,"

Dia tunjuk tangan dia. Aku pun tengok jari dia cam ade coklat2. Cam taik telinga je. Pastu aku pun bau.

HANTU BETUI TAHI RUPENYE.

Pantas aku bawa dia terus ke tandas. Hahahahahhaha bertuah punya budak garu bontot pulak dia. Bila tah dia berak aku pun tak perasan... Aaaa Adam! 

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila