12 September, 2016

Wish me luck

Tak sabar siot aku nak test driving. Org kata skang da pakai kete iriz. Ah dulik. Aku rindu nak bawak kete manual sebenonye.

Debo siot kalau aku fail camne. Kene bayo lagiiii sobs. Nasib baik murah je lesen. RM500++. Maksud aku idok la sampai beribu riban khennn. So ok la mampu la.

Since lesen pun memang mende yang perlu pun. Payah siot nak gi mana mana. Nak gi mamak pun kena naik uber kahkah ape la hai eny. Dah kisah yang lepas usah dikenang k.

Aku duk pikior kalau takde lesen camne la aku nak anta anak aku gi ngaji, gi sekolah. Dah la bercita cita tinggi nak masukkan anak tadika tu, sekolah ni. Kena ada gak.

Semangat eny! Ko takleh gagal kali ni. Kene ade gak lesen. Go eny!

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila