30 October, 2018

I Can Do It!

Aku percaya setiap artist ada kelebihan masing masing. Ko nak artwork cun, ko kena kerah kudrat lebih. Banyakkan study artwork org, bukan dengki ngan artwork orang pastu down sorang sorang (ni aku)


Dengki tu bukan lepas aku tengok artwork dia lawo pehtu aku bako umah dia.

Dengki tu aku jadi sedih nape aku lukis tak selawo dia sobs.


Tapi sekarang dah tak dah. Aku ada special aku, orang lain ada special dia. Kalau aku nak artwork cam dia, orang pun ade yang nak ada artwork cam aku (perasan)


So good luck Eny!

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila