29 October, 2018

Misi Reset Body


Dah bape hari aku cuba tido awal lepas isya’ pastu nak bangun kul 4 pagi wat keje.
Gagal manjang.

Paling awal pun aku bangun kul 5 pastu Sara nangis, aku baring balik layan dia pastu bantai tido balik.
Paling awal aku bangun bebetul terus mandi is 6.30am, pun pastu Sara nangis pastu aku pun baring sampai setengah jam last last aku terus buat keje rumah.

Memang la kelaut sis punya plan nak reset body ni. Hnsssffff k malam ni tak boleh. Aku banyakkkkkk keje!!!!!!!

Sara sekarang kuat tul menjerit. Bila dia menjerit aku jadi cam hilang pertimbangan kejap tatau nak buat apa. Udah ler semua orang pandang zzzz sis sugul tul. Sape ajar ni?

Ini lah Sara!



No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila