06 November, 2018

Happy Birthday Eny

Memang hati berbunga bunga je bila dapat hadiah kan? Sape tak suka dapat hadiah?
Tahun ni, dan seperti tahun lepas jugak ; aku hide birthday aku kat facebook. Aku rasa cool bila buat camtu. Kah! Mampusss. So aku memang terharu sape yang masih ingat birthday aku. Terharuuuuu.

Budak dah beso
Budak banyak akal niii

Cerita dia Zelo tanya, hadiah apa aku nak tahun ni? Aku berjenaka jelah. Nak ipad ngan pen skali.

Gila ke RM1800? Ingat duit petik kat pokok ke cam petik stokin kat ampaian?

Aku melawak lagi. Okay la abang bagi Eny mesin jahit tepi lahhhh. Still, gile ke RM1300? Kah!

Then kelmarin balik dari makan, Zelo aku tanya nak beli mesin jahit tepi kat mana.
Kembang kempis idung sis takleh dibendung dah. Terus tunjuk arah ke kedai dekat ngan umah yayyyyy happy gilaaaaa!

Iols dapat Brother 2104D! Nanti iols buat review kkkkk

Thank You Abang!

Balik tu, makan kat Mohd Chan. Aku tak gemar sangat makan Chinese Food ni. Tapi bila dah makan aku cam ahhh pehal sedap ni!

Weh sedap gile roti niiii. Nama apa tah. Ha salted egg haa camtu. Aku tak expect inti dia cair cam butter so tumpah abes bajuuuuuuuu. Tapi sebab dia sedap so aku maapkan hahaha

Hahaha ni Zelo order. Weh macam makan dalam pantang wakakkakaka blackpepper seketui seketui haaaa

K yang ni sedap. Haha ni sedapppp! Cadang nak bagi Adam makan benda ni since lately Adam suka makan mee. Tapi cam biasa dia ni picky eater and agak cranky sebab baru bangun tidoq. Sooooo hasilnya mee ni masuk dalam perut aku.

Ni so so la. Zelo suka. 

So senang cite sis tak bape gemor dimsum. Tapi yang lain ok. Perghhhhh kalau ade salted egg crab kan besttt 😘😘😘😘

So conclusion dia, Mohd Chan ni salah satu dari list aku craving la senang cite. Teringat ringat aaaa pau dia ahhh dap eeeeeeeee! Cuma air dia tak best. Better order ais kosong la lagi puas minum sebab harga dia boleh tahan mahai.


So bila nak repeat?


Aku sebenarnya baru plan nak beli sendiri pakai duit kutu dapat awal tahun depan. Tapi dah orang bagi kannnn. Rejekiiiiii

So duit kutu nak beli apa? Tenenenenen


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila