09 November, 2018

Sekolah Habis Tak Ni Sis?

Aku tak boleh la orang bodo ni. Pesen nak terasa semua benda. Bodo alang. Pesen tak reti nak move on. Tak chill. Ko tau ko tak kuat mana takleh nak handle orang kutuk bagai kompem melambung takyah la nak stalk stalk orang. Dah block tu dah la. Move on la.

Orang lain pun dah move on dah tak cakap pasal ko. Yang ko gelabah pegi stalk orang kenapa? Pastu sebab ko pikir orang lain pun tak move on macam ko pastu semua yang orang cakap ko nak relate dengan diri ko. Malu la wei kalau aku jadi ko dah sorok muka kat jamban dah. Tah tah nak hadap jamban pun malu.

Apa kata hidup cam manusia biasa. Tenang, tak begaduh, tak cari pasal, tak merempan tak memasal. Tak leh ke? Chill. Dah beranak pinak dah sis. Kemana mana bawak nama ngan maruah laki. Bukan bujang trang tang tang. 

Umur pun dah banyak. Matang sket bley?


Nak menang?


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila