05 August, 2014

Aku tengah goyang kaki ni kahkah!

Cam best je update blog sambil baring pastu ngadap henpon je. HAHAHAHA
Perangai apa la ni.

Skang ni aku da lukis background blog, lukis header, pastu menatang menatang tepi sidebar ni, and last tadi yg kat bawah blog ni.

And first time aku lukis guna outline kale cekelet. Aku feeling feeling lukis katun jepun je best gak sebab before ni aku cuma guna outline hitam je. Nice gak la.

Aku rasa takat ni jela aku deco blog ni. Pas ni aku taip taip jela sesuka hati kahkah seronoknya weiii wkwkwkwkwkw

Kalau satu hari nak update 10 entry boleh tak? KAHKAHKAH BYE


2 comments:

  1. terus rasa nak buat blog baru gak oi! hahaha. mcm best jeee. blog lama merepek2 je. entri zaman kanak2 rebina katekan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weh best wehhh update guna hp je hahahahah heaven gilaaaa!! Buat laaa!

      Delete

hang tak komen hang gila