20 August, 2014

Baby aku menendang ke?

20.8.2014 - 7.56am

Setakat ni aku belum rasa lagi baby menendang. Aku just rasa baby menggaru je cam geletek aku kat rahim.
Pagi ni pulak bangun tido aku mengiring ke kiri, aku rasa perut aku cam ade letup letup angin, rasa cam kentut tapi dalam perut. Dua tiga kali.

Now aku rasa jugak sekali tadi masa tengah taip ni. Adakah baby aku tengah menendang? OMG seriusli aku da dapat rasa? Tapi cam tak sure la.. Perut aku masuk angin kot wkwkwkwkwkw

Tapi betul la terasa angin kat perut gahahahahha aduu laki aku lak takde kalau dia ada ni aku da kecoh dah kat dia hahaha takpela nak wat cmne dia pun gi kerusus aku pun kene la redhooo T_T

Rindu :(

Tapi serius aku mengiring ke kiri aku rasa la ade letupan dalam perut.. Ya Allah ni ke rasanya kalau baby tendang.. Ya Allah sedihnya .. Terharunya .. Nak nangis :(

Cepat la genap 5 bulan, aku nak scan baby ni sabar nak tengok baby.

Btw baby Yanmie sama baya ngan baby aku. Hihi. Baby dia pun baru je menendang. Tapi aku tak tanya la tendangan yang acane hahahah aku pun kuries laaaaa wuuu


*updated*

Tadi aku ngadu kat laki aku yang baby gerak gerak rasa letup letup dalam perut. Skali tetiba dia balas wasep ;

"Kemsalam adam,"

Aku pun duk pikior sape adam?

Ahhhh nama baby rupenye kikiki kompiden je laki padahal tak tau lagi laki ke perempuan hihihihihi awww

Ok bye

;')

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila