06 August, 2014

Bila aku nak move on ntah


Aku masih tak move on lagi ngan rasa seronok mengupdate menggunakan phone. Aku baru lepas create watermark (ceh perlu ke?) and aku rasa best sangat sebab mudah la takyah susah susah nak bukak laptop.


Aku baru lepas download apps untuk edit gambar. Simple je and best kalau nak tampal watermark.


Semalam aku duk pumpang pumpang kat twitter yang aku buat blog baru. Ade yang tanye aku pakai apps apa untuk update blog. Aku pakai apps Blogger for ios. Serius senang and tak rumit.

Kalau dulu nak upload gamba je kene hadap photoscape nak resize gambar.
Now depa dah sediakan dah setting gambar ko nak saiz apa. Perghh terujanya.



Yeahhhh twitter aku pun dah tuka dah nama website ecececehhh setelah beberapa tahun akhirnya.. Wkwkwkwkwkkw 
Arghhhh aku suka! :3

Ok bye.

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila