18 August, 2014

doakan la aku ni :)

18/8/2014 - 7:37pm

Ye. Aku pregnant. 4 bulan 2 minggu. Cam tak sangka kan. Aku cam nak dendiam je tanak la kecoh kecoh tapi ada jugak la seketul dua kat twitter tu tanya aku ni da berisi ke belum. Aku jawab jela, "Doa doakan jela aku ni,"

Bukan taknak bagitau, sebabnya kat sekeliling aku pun ada lagi yg da kawin tapi belum pregnant. Aku just taknak mengguris sesiapa. Memang ini adalah berita yang hepi tapi takpela. Nanti suatu masa ni time aku nak beranak aku bagitau la. Kikiki

Btw aku plan nak blog je pasal aku pregnant. Tapi aku akan post smuanya bila aku beranak nanti. Tarikh yang sama la. Kiranya sampai je masa nanti tetiba post blog aku jadi banyak kahkah magic wacakaplu

Masalah aku sekarang, aku takleh blog guna phone. Cam takleh setting masa. Paham tak apa yg aku cuba sampai kan ni grr kalau aku just save je nanti akan datang kalau aku nak publish dia jadi tarikh time publish tu ke or tarikh aku tulis tu? Aku nak tarikh yg aku tulis tu.. Hmmm :( abang tolong eny niii T___T

Yela laki aku takdak kan. Camne nak mintak tolong :(

Saat dan ketika aku menulis ni, baby dalam perut duk timbul kat sebelah pusat kanan. Rupanya cam sebijik buah limau yg belum dikupas, ade dalam perut aku. Ha leh bayang tak. Means perut aku senget sebelah hihi perut aku bergoyang sebab denyutan jantung aku hahaha funny la tapi aku cam tak caye je dalam perut aku ade baby.

Ok la japgi aku study la camne nak publish backdated post kuikuikui

Bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila