08 August, 2014

Nasik lemak acik bedah

Jam 10.11 malam aku masih menunggu suamiku pulang dari kerja (eceh) wkwkwk tapi kiut la panggil suami feeling feeling isteri gittew kahkah

Tadi daku baca di twitter si Zara cite pasal dia beranak. Aku yang baca ni dengan penuh berhati hati cuba meletakkan diri di teyrttmpat dia.

Camne la kan ko dalam bilik tu pestaim beranak kompem la tak reti nak teran ye dak. Aku kuries ade ke kelas meneran setau aku kelas menyusu ade la tp tu la mesti ada tips nye kan haih camne la mak aku beranakkan aku dulu kan T_T

Si Zara kene caesar and dia kata kene bius separuh badan bila dia tanye doc asal half je tak full doc kata lagi tinggi risiko.

Ok la fine aritu aku amek darah. Nurse tu da cucuk da tangan kiri aku. Pastu dia tarik tak keluar pun darah. 

Then dia leh bantai pusing pusing jarum tu gaya cam liposuction dah la sebelum cucuk tak sapu spirit ke hape tah nama dia perghhhhh mata aku da kecik besar kecik besar dah hadap acik ni geram aku zz

Pastu da puas pusing pusing tu dia tarik and cakap ;

"Da masuk urat tapi tak keluar pun darah,"

Dia keluarkan jarum pastu darah banyak gila keluar. Aku terus jadi cam panas hati tapi aku cuba untuk bersabar. Then dia amek jarum baru kale biru (cam rhyme je) pastu dia baru nak cucuk aku terus tanya ;-

Aku : "Akak tak letak ke liquid yg sejuk kebas tu?"

Nurse : "Oh tadi saya tak letak eh? Lupa,"

PERGHH DIA INGAT TANGAN AKU NI PERMAINAN ya rabbi mensirapnye la hai. 

Cucuk kali kedua ni darah keluar tapi sakit lagi dari tadi.

Kesimpulannya tangan aku dedua lebam and paling lebam yg salah cucuk tadi la.
Mana la tak tersalah sambil cucuk sambil weh tipah kau tak balik kampung ke kuih dah siap ke potpetpotpet aku ni berasap je la T____T

Ok berbalik kepada cerita tadi, ha aku rasa cucuk tu even ade bius spirit bagai still sakit camne weh potong perut omg sakitnye tapi time tu mesti da tak pikir ape pikir baby je T_T besar nye la pengorbanan seorang ibu ah teremosi la pulak #shingshingairmatabercucuran T___T


Dah la laki aku da nak sampai uma la ni kot mata aku pn da sayu dah lekas la kanda balik dinda da lemau nau da ni wuarghh

Ok bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila