18 August, 2014

Siti Nurhaliza punya pasal

Pagi tadi aku gi keje lewat sikit. Lepas hantar encik suami gi keje aka kerusus hamagad so sad aku ditinggalkan selama seminggu T____T #shingshingairmatabercucuran wuuu sedih la duk sensorang (eceh padahal mak aku ada mushtash pun ada puii) tapi lain okkk laki takdak HAHA ni first time la berjauhan ngan laki (berjauhan la sangat padahal dekat Sunway nun je) ah aku tak kira lah jauh jugak tak kira tak kira!

So selepas babai suami bersama airmata yang limpah ruah aku pun masuk dalam rumah habiskan segala keropok lekor. Naik atas nak bersiap nak gi keje, rasa cam nak baring jap sebab niat memang nak datang lewat dengan keadaan perut yang tak sedap ni dari semalam aku membuang secara tak rela aku pun tatau apa yang aku salah makan huu better la dari sembelit ye dak.

Sambil baring tu aku pun main la tepon sat tengok twitter. Skali terbaca twit @CTNurhaliza11 feewittt 





Dengan semangat yang membara aku pun bersiap terus sebab nak dengar radio dalam kete. Weii kamon la siti kot ingat calang calang ke HAHA

Aku suka la dengar suara dia. Aku suka attitude dia, cara dia reply soalan, tak cepat melatah, tenang je. Even kes dia kawen ngan Dato K dulu pun, orang duk caci maki hina bagai dia dia takde pun nak bising bising cam si Hanez Suraya tu. Sampai la keadaan jadi surut sendiri dah takde bising bising dah.

Aku suka la dia cakap pun merdu sedap je suara. Dah la tadi dia main ye tak em ah relaks je jawab haha dia memang cool la aduuuu si Fizi tanya soalan "Orang kata Siti gemuk?" Siti jawab Ok je gemuk asal Dato K suka hihihihi camtu la bunyiknye aku pun lupa kahkah aku ni suka dia dari kecik semua lagu dia aku tau ecececece bila karok je lagu siti tak sedar suara cam Chipmunk T___T tapi aku tak pernah jumpa ke terserempak ke ape ke ngan dia haih 

Dah la aku nak minum susu dah bape hari tak minum ni wkwkwkwk

Btw tadi comel la encik suami pesan makan ubat jaga diri jangan lupa pakai ubat hidung omg tak caye la laki aku takde seminggu T_____T

Bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila