22 August, 2014

Swing Copters : Game menyakitkan hati tahap infiniti

Pepagi ni aku tengok ramai duk install game #SwingCopters. Semalam aku tengok gak si Syafiq duk cakap game ni susah. Aku tatau nama game ni asalnya tapi pagi tadi tengok twit Obe cakap pasal #SwingCopters maka aku terus lah meng-install.


Lepas aku install, aku try la main. Perghhh susah gila weii kene tap tap tap lelaju untuk mengawal burung yang memakai topi copter supaya dapat redah semua halangan yang ada. Memang menguji kesabaran.

Developer game SwingCopters ni nama dia Dong Nguyen. Sama developer dengan pembuat game yang sama jugak menyakitkan hati ; Flappy Bird. At least Flappy bird aku masih boleh hidup lagi. Niiii lagi hardcore weh seriusliii T___T


Ni best score Flappy Bird aku wkwkwkwkwk

Dia punya stress sampai aku dah tak tahan sangat aku bantai uninstall je. Arghhh!!


Ni jela aku mampu setakat ni T___T

Adakah SwingCopters ni bakal daku uninstall jua? Nantikan.

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila