23 September, 2014

bagi la can kat aku ni T____T

Entahlah. Ade orang pertikaikan kenapa show off kebahagiaan kat media sosial? Aku just nak tanye, camne contoh show off kebahagiaan kat media sosial?

"Kalau tak show off kebahagiaan dengan laki ko memang tak boleh ye?"

Kalau kat facebook or instagram, maybe sebab upload gambar beserta caption macam kau jela ada keluarga bahagia. Camtu? Aku terasa aaa sebab nye aku upload jugak gambar aku ngan laki aku tapi tapi tapi caption aku idok ler "Hanya kau ku cinta hingga ke akhirnya," atau "Terima kasih buat saya rasa bahagia yang tak pernah ku kecapi sehinggalah daku berjumpa denganmu haktuih,"

Mungkin yang buat orang rasa annoying tu sebab upload gambo atas katil baring sensame peluk cencium bagai. Mungkin. Hmmm

TAPI AKU NI DIKIRA SHOW OFF KE? ;'(


tak over kan gambo ni kan ;'(
Ok fine baru sedar aku printscreen gambo aku pakai tudung yang sama. Even now pun aku tengah pakai tudung ni. T____T

Ha sambung. Aku upload je gi sane sini sebab aku suka la instagram aku ada gambar aku ngan suami wuuu. Bukan aku amek gambo lagha pun aku amek gambo ngan laki aku je kot :( Aku senanye pelik la sikit sikit bila artis contohnya Siti Nurhaliza upload gambo ngan suami dia pastu ade orang marah sebab dia show off kebahagiaan depa. Dia nak penuhkan instagram dia ngan suami dia. Apa la salahnya bukannya dia amek gamba pelik pelik ke ciom ciom ke ape ke kannnnn.

Bila orang tak upload gambar suami langsung ko bising plak aih mana suami awakkkk.. bla bla bla

Kau tu layan cite Rindu Awak 200% la, Mr Arrogant apemende tu dah kompem bukan muhrim sedap pulak ko layan siap upload dalam instagram la fesbuk gambo deme pepeluk la cium dahi la pastu ko cakap tak sabar nak tunggu cite ni bagai la sweet la cute la apemende la seronok pulak? Kenapa nak pertikaikan orang upload gambo suami isteri dalam instagram kan? I mean upload gambo pesen suami isteri yang bukan secara lagha or caption muntah lapan belas baldi lah.

Aku sebelum kahwin dulu dari zaman bercinta sampai la aku tunang tak pernah la nak upload gambo kat instagram dua orang sama sama wei. Masa awal bercinta dalam blog pernah la tapi blog aku tu pun dah lama meninggal dah. Aku ngan laki aku mana ada dating ke ape ke bukan cam korang hari hari jumpa bagai. Sampai la ke tunang wehhh aku tak pernah pun upload gambar dua orang and orang pun tak tau aku dah bertunang. Bila dah kawen je dengan gembiranya aku upload la gambar selfie ngan laki aku cam gi jalan ke, gi makan ke.

Gambar kawen aku kat fesbuk pun ada seketul je ke dua ketul. Tu pun upload masa nak tuka status  kat Facebook. Tu jela.

Tapi sebenarnya lantak la deme nak kate ape yang penting aku tau limit aku ye dak. Kosser!

2 comments:

  1. wakakakkaka eny dah tak lembut--lembut eny dh kembali pada keganasan rindu eny yang ganas tapi aku tak suka jenis kepsyen mcm drama tv3, benci meluat. takpun peluk2 over nawww

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha peluk over2 tu cm aku pun pening jugak. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA tau la dah kawen takyah la nak nunjuk nau kan? sikit2 udah lerrrr

      Delete

hang tak komen hang gila