28 September, 2014

fenats yang amat

Letih gile wei memang akak aku perah kedeghat aku yang tak bape nak hado ni kaw kaw la. Aku sakit pinggang tahap engsel pungkoq cam dah stuck tak sapu minyak gris lime belas tahun. Penat!

Semalam memula gi gombak umah auntie anta baju mak aku nak tempah. Pastu gi beli cadar kat taman melawati. Pastu gi OU. Tu pun ade hati nak gi ikea lagi. Memang takde selera dah aku. OU tu pun da besau mana T____T

Balik tu gi Plaza Alam Sentral plak. Aku sampai dah tak boleh berjalan dah duk la kejap kat kepsi tunggu deme sopim. Penat baqhanggggggg.

Nas and the geng dah ajak dah aku lepak Jibb and co pemende tah nama kedai tu terus ku bayang muka Jibby and Rossy (tetiba). Kederat aku dah takdak nak suh aku drive gi Empire plak? Nehiiii i nak balik nak luruihkan pinggang pleaseeee T_T


Kelmarin ade orang order phonecharms 25pieces. Aku try siapkan malam khamis dan lagi jumaat since dia baru bank in malam khamis tu and pos hari jumaat tu jugak sebab akak tu nak guna hari isnin. Hopefully barang dah sampai la semalam kalau tak maap la kak. Akak marah pos opis ye kak saya tak bersalah T____T


Alamak camne nak rotate gambar ni. Lantak la.

Haaa Hari selasa tu pun aku pos kawan aku order jugak.

Stock barang untuk buat phonecharms dah habis nanti la aku restock. Esok kot. 

Dah la aku nak sambung rehat. Jangan ajak aku gi mana mana tau arini. Laki aku pun balik petang karang aku kene fetch dia kat depan opis.

Aku nak tido bye.


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila