07 September, 2014

kelebaran pipi terserlah!

Malam tadi tido kat Empress Hotel kat sepang ni haaa. Best la jugak setelah sekian lama tak jalan jalan tido luar kan. Aku suka la tapi HAHA tapi RM150 la harga untuk satu malam. Tido sini pun sebab esoknya husband aku jadi pengapit kawan dia kawin. Sebenarnya aku da semangat dah nak bawak baju mandi swimming pool skali tertinggal siap ajak husband patah balik la ape la gi beli la tapi hambar tidak dilayan kahkah aduuu nape tah rasa cam nak kuak lentang tak masal ni. HAHA


Lagi satu kalau gi tido hotel ni aku suka bawak mende mende kekonon spa la wkwkwkkwk kan ade mandi air panas kan. So otomatik kalau pas mandi pori pori muka ko dah terbukak sebab dalam bilik air ade wap kan. Kalau bawak mende hitam yang  untuk tarik blackhead tuuu perghhh best gila. MALANG NYA AKU TAK BAWAK.

Husband aku memang nak wat water treatment untuk diri sendiri sebab hari tu masa dia main futsal yang aku temankan tu, kaki dia dilututkan oleh makhluk mana tah. Terus injured la. Aku setiap kali kalau dia nak gi main futsal mesti aku pesan jangan injured tauu karang cedera karang aku yang emosi T____T Dah la dia main futsal yang kali ni sebab nak jadi wakil untuk tempat keje dia. Ni dia masuk court lima minit pastu dah injured pastu kua terus dah tak boleh main kaki da bengkak. Pemilihan tu kira ade fasa la ni kira fasa terakhir pemilihan tapi dah injured acane tak dapat la perform. Sedihkan wuu husband aku sedih la jugak. Skali malam tu dia dapat sms daripada siapa tah aku tak sure, yang dia terpilih. Happy tak terperi mukanya bersinar sinar wkwkwkwkkwkw alhamdulillah. Aku tak suka tengok muka dia kecewa sebenarnye. Wuuuu

Okay kembali kepada cerita yang tadi, memasing berangan nak celup badan dalam ayaq siming pul kan? Skali deme kata swimming pool TUTUP untuk sementara waktu. Hambik. HAHAHAHAH


Semalam Jang, kawan husband aku nikah. Kira semalam aku tengok dua majlis ijab qabul la hihihi aku tak tau nape kalau aku tengok orang nikah aku yang sedih semacam. Nak nanges la cite dia over tau. HIHIHIHIHIHIHI




Malam tu aku ikut husband aku gi amek kek kawen Jang. Diorang order ngan Wahdi Le Chouette. Camne nak sebut sumpah aku tak tau. Si Jang ngan Mimie ni tersangkut tengok kek kawen aku senanye kahkah kek kawen aku kiut! HAHAHAHAHA aku rasa kenduri aku yang serba sederhana tu nampak kiut sebab kek aku aku tatau la nape aku rasa camtu HAHAHAH lantak la perasan kannnn

NI KEK JANG


NI KEK KAWEN AKU


Kek dia nampak gah la sebab cam ade goldas goldas kan warna pun lawa aku suka. Nampak grand la. Kek aku aritu tak la setinggi ni. Kek ni harga RM300. Kek aku aritu RM160 je. Wihok wihok yang penting comey hihihihihihi


Macaroon dia sedap! Since aku tak bape suka mende manis, but still aku leh hadap la macaron dia eh camne eja macaron. Ke Macaroon? Lantak ler. Tapi aku suka yang perisa peanut butter je. Yang lain aku tak bape suka. Yang biru tu husband aku makan. Abes biru mulut lidah dan gigi HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!

Balik tu gi teman deme photoshoot. AKU DAH TAK LARAT TAHUU TAKKK TAPI KU IKUT KAN SAHAJA T____T



Muka aku lebar pipi selambak. Wuuuu rasa cam nak potong je kahkah. Penat dengan hausnye hanya Tuhan yang tahu. Baru aku tau punye la lawo tasik Putrajaya ni. Aku asyik merungut je kat laki aku hahah geram sangat sebab aku kawen aritu gambo outdoor amek kat Tasik Shah Alam. Aku dulu salu kutuk orang outdoor kat Tasik Shah Alam sebab cam background kat dalam video clip karaoke jamban. Skali hamek kau gambar kawen aku kat situ gak. PADAN MUKA.

BYE




2 comments:

  1. Eny pipi berlambak pun putih gak. Mencii!

    Eh, tu gambar aku tuuuu! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. gamba kegemaran aku wei wakakakkakakak!

      Delete

hang tak komen hang gila