12 September, 2014

Lipstick seorang Eny #2

Malam tadi Iput call aku. Cam miracle je hahahahahha jarang makhluk ni nak call aku ni mesti agende penting ni. Rupanya sebab Ya ada kat Sephora Sunway nak beli lipstick OMG the best thing is ade weiii AMSTERDAM kugumarankuuuu wihokkkkkkkk



Padahal duit dah habis dah wuuu tapi aku nak gak! NAKKKK!

MAKANYAAAA...




TADAAA!



Now aku dah ade dua Soft Matte Lip Cream. San Paulo dan Amsterdam! Setelah beberapa kali pakai Soft Matte Lip Cream ni review aku ialah :

1. Lepas makan, no need nak apply banyak banyak dah. Sikit je dah terserlah ke-matte-an nye sebab dia cam ringan sangat. BEST! Dan jimat!

2. Warna dia padat kat bibir dan bibir nampak penuh sangat. Bibir aku sangat sensitif dan kering. Kalau pakai Matte lagi lagi brand Elianto, bertambah la nampak kering teruk. Tapi pakai ni tak nampak bibir sakit. Quite nice for me laaaa :D

3. MURAH. RM26 sahaja ya kawan kawan.

4. Melekat jugak sikit sikit kat cawan, straw dan mana mana tempat yang ko acukan bibiaq ko misalnya kemeja lelaki. Eh. But masih boleh diterima lah sebab tak melampau pun. Ok la.

Tu je la setakat ni. Haih lipstick banyak banyak ni nampak gayanya tak habih ler Revlon aku tu. Lipstick aku skang da banyak dah sampai tak tau nak pakai yang mana.



Yang paling tak laku skang yang Revlon kiri skali tu. Dulu masa blaja aku pakai tu tapi skang bila pakai rasa cam kering plak padahal tekstur dia creamy creamyyy. Tak paham T___T

OK NI MUKA AKU PAKAI SAN PAULO


NI PLAK MUKA AKU PAKAI NYX AMSTERDAM


Dari pagi group kat whatappp asek tepek muka pakai liptick baru je KAHKAHKAH!


Kena cari beg mekap baru ni. Beg mekap skang da tak muat. T____T

BYE

2 comments:

  1. Haha. Mcm sama je mcm koleksi aku. aku ada nyx and revlon matte tu.

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila