06 September, 2014

Majlis Pernikahan Arina Amin @Adledash

Pagi tadi aku gi Putrajaya. Masjid Besi aka Masjid Tunku Mizan Zainal Abidin. Aku tak sure sama ada aku pernah pergi atau tak situ tapi cam familiar je tapi aaaaaaaa

Yup. Aku gi nikah si artis pujaanku aka Arina Amin atau twithandle nye @adledash . Patutnya aku gi kenduri nye esok kat Bistro Qaseh skali ngan laki aku ngan @topotato tapi laki aku baru teringat yang esok ada kenduri kawan dia dan dia perlu berkhidmat sebagai seorang pengapit. Dah di cop since bulan lima hokayyyy  baju sume dah siap dah dua pasang dah wkwkwkwk camne tah boleh terlupa aduu tak sengaja laaaa. Dah la topo dah siap beli tiket bas bagai wuuu ampun T_T

Semalam aku call Arina bagitau dia tak dapat datang esok dia suh datang time nikah jugak ade gak makan makan. Weee

Okay ni gambar deme nikah yaaaaa


Comel gile Arina ngan husband cam budak budak je aku tengok. Sweet sangat!


Nampak tak betapa gembira nya muka dia alolololo cepat la kawen nanti ade anak heeee comel sangat!

Aku senanye geram tak dapat amek gambar dengan Arina. Tetiba henpon aku meninggal padahal da charge 100% kot aduu pehal tah niiiii. Nak mintak tuka ke wuuu jangan laaaa T_____T

Aku stalk adik Arina nye insta. Comel sangat. Aku tak pasan adik dia yang ni tadi. Blaja kat India rasanya tah lupa la tapi


Skang ni pun aku otw gi kawan baik husband aku, si Jang nak nikah japgi kul 4.30PM kat Sepang. Malam ni tido hotel yeyyyy seronoknyeeewwww

Ok la pening la taip dalam kete btw ade video deme nikah senanye tapi aku tak reti plak nak embed dari instagram guna henpon ni. Balik kang la aku bukak lappy husband aku share video. Tata

Okay ni video Arina nikah tadi :)


3 comments:

hang tak komen hang gila