16 September, 2014

The Maze Runner : buat aku tertekan baqhang

Pagi pagi buta dah pegi tengok wayang setelah sekian lama aku tak masuk panggung nun. Tu pun seperais tetiba husband aku bawak gi tengok cite The Maze Runner.

Aku ni pesen tak gemor tengok cite seram, kejor kejor gigit pehtu virus merebak ke seluruh negara dan takde ubat nak sembuhkan penyakit tu. Seorang Eny memang sangat bencikan zombies, or makhluk resakse yang kejar kejar pastu kena menyorok. Pendebaran buat aku rasa tertekan sekaligus tutup mata (tapi bukak sikit la tapi) aaaaaa benciii


Cite The Maze Runner ni memang cuak giler tapi aku rasa cam rugi kalau aku tutup mata. Sebab best la senang cite. Tapi aku tak berapa paham sangat cite dia kenapa dia duk dalam tu? Kenapa semuanya hancur? Kenapa tetiba jadi banyak makhluknye? Kenapa malam tu pintu takleh tutup plak???

KENAPAAAAAA?

Laki aku paham la. Aku je noob k fine.

Saat aku menaip ni, perut aku ngah sakit gile. Potensi untuk timba idea di tandas sekejap lagi sangat tinggi ya kawan kawan. Tapi sekarang aku still leh kawal lagi la tapi.

Abes tengok cite tu, aku gi tandas (ni tadi okk bukan sekarang) haa tandas kat Jusco tu pelik. Selalunya tandas cangkung ada sebijik dua, tandas duduk bersepah. Ni tandas cangkung yang banyak. So aku pun memang suka tandas duduk. Seperti biasa aku akan check kelajuan air bidet tu sebab tanpa mengenalpasti kelajuan air bidet tersebut, kes kemalangan (air paip terpancut) sangat tinggi. After semua selesai aku terasa cam ade orang kat belakang aku! Omg adakah ia Grievers?????? Skali aku tengok rupanya ade orang tolak pintu aku tak tutup rapat blerghhh.

KAW KAW PUNYA IMAGINASI.

Pasai tu aku tak suka tengok cite cite camni. Dia buat aku berimaginasi lagi lagi kalau sorang sorang jalan kat basement yang sunyi cam kat Plaza Alam Sentral nun. Memang aku bayangkan ade zombie je tak pun clown yang ade kat 9gags tu. Aku tak suka!

Okay aku dah carikan dah video clown ni.

Have fun.

4 comments:

  1. Hahaha. sengal. Imaginasi kuat sangat kau ni eny.

    ReplyDelete
  2. aku benci clown ! sangat sangat sangat tapi aku suka zombie. ko tengok warm bodies best gilaaaaaaaaaaaaaaa ! aahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenape ko suke zombie T_____T

      SCARY LA GILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

      Delete

hang tak komen hang gila