22 September, 2014

ubat gugurkan janin T___T

Sumpah sedih gila aku lepas masuk blog Yiying tadi. Sedih teramat camne la boleh ada manusia camni. Siap jual ubat untuk gugurkan janin wuuu sedih la sampai hati. Dah la relax je memasing siap sembang alhamdulillah semuanya berjalan lancar bagai eiiii geramnye ya rabbiiii T____T


(sila klik gambo untuk paparan yang lebih besar : gambar curi dari blog Yiying)

Ko tau tak 23 minggu tu baby dah besar? Siap dah ade roh, and baby dah gerak gerak tahu? Camne la ko sanggup gugurkan wuuu. Pastu dari cam yang aku baca kat atas tu, baby tu jatuh camtu je. Pastu mestilah keluar dalam keadaan cukup sifat kan? Pastu ALHAMDULILLAH DAH SETTLE SEMUA tengkorak ang!

Wuuu orang lain yang susah nak dapat anak tuh camne la kan rasanya. Sedih gile wei.

Aku tak boleh terima la bende bende camni. Memang sangat menyedihkan.

Ni lak gambo cane orang buat pengguguran. Baby ni pun umor dia 23 minggu. Hmm... ;'(


*nanges*

2 comments:

hang tak komen hang gila