02 October, 2014

commission doodle!

Semalam ke kelmarin aku saje bosan. Ade jugak la yang nak aku buatkan avatar twitter. Ingatkan hambar camtu je. Seronok jugak ni kira cabaran untuk diri aku sendiri, contohnya aku tak pernah lukis doodle chubby. So aku belajar la kat situ kan. Aku bukan pandai lukis sangat pun. Aku memang bukan dari asal pandai lukis. Practice makes perfect. Eceh.

Tempahan avatar doodle dari @rjuna

Tempahan avatar twitter dari @izyahya

KAMON LA OWNER IZYAHYA.COM NI! POWERRRR

Aku hepi la senanya bila tengok timeline ada banyak katun aku. Hihihi sama hepi kalau orang buat kad kawin guna doodle aku. Hepiiii. Rubberstamp pun. Double happyyyy!

Commission doodle yang ni pun dah siap. Puas hati la setakat ni. Aku lama dah tak buat semua ni sebab takde laptop. Laptop aku dah jahanam kannn. So bila dah kawen ni pakai laptop suami jela.

Ok anyone yang nak order doodle or else, sila wasep saya di 0122166410.

TERIMA KASIH

1 comment:

  1. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku nak gak! nak letak kat bisnes kad aku. jap jap aku whatsappp ahahahhaa semua benda nak tapi nnt tak jadi blergh tapi jappp

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila