04 October, 2014

[Doodle & Video] Let Me Poop by Emily Mandelbaum


Aku terhibur dengar budak ni nyanyi. Gelak dalam hati je la tapi. Comel gila nama budak ni Emily Mandelbaum dan kebetulan pulak aku tengah create Sims aku yang ke tujuh so otomatik nama dia Emily Mandelbaum jugak wkwkwkwkkwk

Siapa tau lirik dia meh share ngan aku meh.


Comel gila kan?


The Sims aku dah kawen dah haih akhirnya. Ikutkan aku nak suh diorang bercucuk tanam la kan tapi dah ada task layan jela ye dak. Tengok aku dah ada 36LP KAHKAHKAH heaven gile tak sabar nak beli rumah paling pawer dalam dunia kahkahkah!

Esok aku buat entry pasal The Sims (kalau aku rajin k) Ok lah nak dengar lagu let me poop lagi lah Bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila