28 November, 2014

Happy Birthday Suamiku

Hari ni birthday suamiku, Luqman Hakim Pisol. Malam semalam masa tengah buat keychain ngan Mama ngan adik Nisah, duk sembang sembang la kan. Tetiba laki aku cakap.

Abang : "Takpe,"

Aku cam blur. Abang ni dah kenapa. Pastu dia cam geleng geleng kepala OMG apakah yang telah aku lakukan T_____T

Pastu cakap banyak banyak kali. Pastu cam dah penat tetiba dia ajak tidoq cakap jom la dah pukul 12 lebih dah ni penat dah nak tidoq. Pastu adik Nisah kata la nisah ingat baru kul berapa bla bla bla

Pastu dah settle sume tetiba husband aku cakap.

Abang : "Takde sape pun ingat harijadi Angah hari ni kan,"

I was like whatttt abang hahahahahHAHAHAH eny lupa la tapi opkos lah aku tak ngaku yang aku lupa. Aku cakap aku ingat baru kul 11 lebih HAHAHAHA nampak nau nipu nye padahal tadi dia da warn dah kul bape la ape la aku je cam blur. HAHAHAHAH!

Abang : "Ooooo bday dia abang wish pukul 12 okkkkk,"

Hihihihi Sorry abang. HIHIHIHIHIHIHI ^^

Pastu hamek aku tengok muka dia je aku nyanyi hepi bday bangun tido je hepi bday sume hepi bday HAHAHAHAHAHAH

Aku pepagi dah pakai lelawo nak bawak dia gi celebrate birthday. Aku bawak dia gi fisio dulu. Pehtu gi amek banner dah siap. Pehtu gi tengok mesin jahit. Pehtu aku plan nak bawak dia gi beli CAMERAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. YAY!

Settle semua dah tengahari. Aku dah lapar tahap ungka dah. Last last laki aku taknak kamera T______T

Wuu sedih laaaa. Last last laki aku ajak balik wuuu penat aku pakai lelawo wuuu. Pehtu kitorang buat keputusan blanje dia makan kat Seoul Garden jela.




Dappp. Aku pesen serik sikit dengan Seoul Garden ni. Bila malam ade lamb tapi ko kena tanya dulu lamb tu perisa ape je ada. Aku pernah makan kat Seoul Garden Paradigm Mall. Dah siap bayo skali lamb ada perisa satay je peh menyirap gila. Tak sedap. Baik makan sate je zzzzzzzzzzzzzzzzzz

So di hari sempena kelahiran Luqman aku tanya dulu kaunter perisa ape je ada. Deme kata ade perisa blackpepper je. SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?????

So aku request boleh tak kalau nak perisa Teriyaki which is my fav lah setakat ni. Nasib boleh. ^^

Dah rasa kenyang tetiba tengok daging yang dah bako banyak lagi. Aku kua sat gi Daiso beli tupperware pehtu tapau. Settle.

Duit peruntukan untuk adiah birthday suamiku ada lagi ni. Hadiah dia pesen sambil jalan jalan nampak kenan beli teruih. Malam tu berjaya grab suar tidoq. Ok la kan. ^^ Ada banyak balance ni. Aku nak beli BARANG. Kalau dia nak repair kete ke tuka tayar ke. NEHIIIIII OKKK

Ade lagi nak cte. Esok la. Bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila