25 November, 2014

The Grilled Chicken Foldover is back!




Berbulan yang lepas punya la aku meroyan nak sangat makan mende ni. Actually aku lagi craving nak makan Spicy Beef Foldover OMG tapi malangnya aku syak memang takkan wujud dah mende tu. Sedap gila kot aku leh makan 3 bijik tanpa henti. HAHAHAHAHA

Aku punya la teringin nak makan sampai aku gantikan dengan Kebab kedai pak arab yang sememangnya lain sangat ngan ape yang aku nak T____T so sad bt still i'm happy dapat makan kebab kambing layan diri yang aku sangat keliru dengan konsep kedainya aaaaa kedai dia sebelah Giant seksyen 7 nun.

Hari tu masa husband masuk wad, aku cari makan petang kat Kompleks PKNS. Aku beli Subway. Elok je nak gi payar parking lalu la depan Mcdonald's kan. Skali nampak plak iklan GRILLED CHICKEN FOLDOVER ni i was like omgggg kenapa aku la aku tak lalu tadi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku teringinnn T_____T

Akhirnya di hari terakhir laki aku duk wad, time nak kua tu balik tu singgah beli sat drive thru aku cuak gak sesket sebab adik ipar aku memang boikot habis habisan hahahaha tapi apakandaya aku teringin sangat karang kempunan pulak T____T

HHIHIHIHI now aku teringin lagi. Aku tanya akak kaunter dia kata tak lama ade mende ni. Masa aku keje dulu mende ni punya wrap memang lambat nak restock dats y lah dia stop menu ni kot. hmmmmm T___T


Bye la aku nak call Mcd nak order lagi byeee



1 comment:

hang tak komen hang gila