18 November, 2014

WISHLIST : Lime Crime Red Velvet Velvetine Liquid Lipstick



LIP CREAM NYX AKU DAH HABIS WOIIII! T_____T

Ok cite dia skang bende ni juai kat obersi and aku bace testimoni pun deme kate sangat pigmented and now aku cam tak senang duduk kahkah

Ok tu bukan cite sebenar. Cite dia skang aku nak beli tapi kat mesia takdak juai so kena beli kat website omputih paling dekat pun singapore but still kena beli pakai paypal and aku tak reti secara sangat aaaaa tu la cite dia tu diaaa tu diaaaa

I wantttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lipstick merah Revlon tu dah jadi makin gelap bila aku pakai sekarang aku tak sure adakah ia disebabkan aku dah pakai NYX Amsterdam atau pun sebab aku dah gelap duk main ayor kat Sunway Lagoon aritu? APAKAH PENYEBABB SEBENARRRR????

Tapi ya memang Revlon Matte Merah aku cam dah makin gelap kalenye. Tu pun dah nak abes dah tinggal sisa sisa je.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AKU NAK LIPSTICK NIII AKU NAKKK T____T

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila