23 February, 2015

Double Facepalm #4

Geram la laki akuuu. Hahaha hari tu dia tido pehtu dia cm terkejut time tido sampai geletar badan tu pastu aku bantai gelakkan pastu cakap dia cam Adam hahahahahahhaha. Baby kan terkejut dia bukan main jahahaha! Kadang kadang Adam terkejut pastu nangis sian sangat.

Yang aku tak paham camne dia boleh nyenyak bila bunyik mercun cina raya sampai bape round dia relaks je tapi kalau aku batuk ke bersin ke sikit je pun dah terkejut kemain. Aduuu Adammmm.

Ok kembali ke cerita asal. Satu malam tu Adam bangun tido kul bape pagi tah time tu memang aku give up da tak larat dah. Aku kejut laki aku. Pastu laki aku take over la bobok Adam. Aku pun baring la sebelah kannn. Pastu tah cane aku leh nak terjatuh katil kemaen grab tangan laki aku. Kena bahan sampai ke hari ni.


Aaaaaaaaaa ....


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila