27 February, 2015

Mystery dress!

Okay. Hari ni kecoh pasal mystery dress. Ramai yang cakap pasal dress ni kat twitter. And yes, first time tengok. Aku cam pikir bengap ape diorang ni. Dress tu kale white and gold la!



Aku baca ade yang tulis ;

"Obviously blue and black,"

Ape kes deme ni padahal saje nak prank kann. Apsal aku nampak white and gold?

Pastu ada orang kuar kan ni :



Demm lantak ler.

Then lepas aku makan, bobok adam sume. Aku bukak timeline balik. Skali aku tengok kua gambar kat timeline. Omg blue and black!

Yes aku nampak dress tu kale blue and black!

Pastu aku cam tak puas ati. Sebab aku rasa deme ni edit ni. Pehtu aku bukak balik camera roll kat henpon aku sebab tadi aku save gambar tu.

YESSS WARNA BLUE AND BLACK!

Kenapaaaaaa?????? Padahal tadi white and gold? Aku cam terpana sekejap. Err aku depressed ke? And ape bukti aku depressed? Betui ke orang ni kate?


Pastu ade orang rungkai sebab sebenar terjadinya color vision ni. Wehhh kalau dedua maksud nye aku guna dedua otak ke kahkah gila multitasking kahkah kanan kreatif kiri excel math perghhh tapi pehal SPM aku math ke laut?

Otak kiri ke otak kanan ke kalau da malas tu malas jugak wakakkaka


HAHAHA SEPUPU AKU SIAP CAKAP URAT PUTUS KOAJOOO

Mak aku plak nampak kale coklat hahahaha takde kaitan hahahahahhaha!


IM NOT ALONE! Memang bertuko tuko hahahah

Dengan ini aku nak kabo sume, yang mende ni memang betui bukan prank hahahaahhahahah

Laki aku?



1 comment:

  1. Eh Sama lah..ms bc awal2 nmpk white gold lg..pastu ngade nk experiment jgk..tutup mata..sebut benci3x..bukak mata..kaler blue black..hahaha

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila