20 January, 2016

APE KE MALANG NYE LA HAI

Ko tau pagi ni aku rasa cam malas sangat nak masak. Nak masak ayam karang kena cairkan ayam la. Pehtu nak masak nasik karang kena cuci periuk. Pehtu nak masak ape lagi. Takkan nak lenjan biskut adam KAHKAHKAH

Aku pun masak la megi. Kesian gila Adam dapat mak pemalas macam aku. Tapi tula dia aku malas sangat. Ko ape tau

Pastu aku pun start la masak megi. Periuk tinggi sangat, aku malas nak panjat ambik, aku lenjan la kuali. Letak ayor, perencah, megi, ngan cili api. Tunggu dia gelegak, aku ambik telur. Elok aku pecahkan je telur..

PERGHHHHH tembelang ko mendapat. First time aku jumpa telur tembelang T____T Dia cair, cam haram wei bau dia. Aku da la malas nak pecah dalam mangkuk tu terus pecah direct atas kuali plak tu. Hmm.

Acah acah nak wasep ngan suami nak mengadu. Henpon mampuih tak hidup. Malas charge. ADUUU TERUKNYE LA HAIII

Ni la balasan orang malas. Order mcd jela KAHKAH BYE

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila