19 March, 2016

AKU TAK SENGAJA


Hari tu aku jumpa Intan kat Midvalley seronok sembang bagai jumpa Hana dana Yustika dan bakal suami dan si comey dan apa tah mende aku ngarut ni

Okay dipendekkan cerita aku gi Midvalley drive sensorang. Sampai je MidValley rejeki aku parking betui betui depan pintu. Since aku pun dah terlambat so aku pun bergerak pantas setel kan adam kluk klek kluk klek siap. Gi Jumpa Intan.





Pastu balik aku cm lega la sebab laki aku suh aku balik sebelum 10.30 tapi 9.30 aku dah nak gerak. Tekan je butang tot tot kete tu (nama dia apa aku pun malas nak pikir pepandai la ngko) tapi tak berbunyi. Sudah.

Aku tekan lagi pun sama. Alamak habis beteri ke picit picit kete ni haduhhh aku pun gi la kat pakgad. Resah la dah la da bayo parking. Aku berdua je plak tu bgan Adam.

Aku : "Kete saya takleh tekan la dia tak jadi apa,"

PakGad : "Tu toyota tu ke? Haaa tadi awk tak tutup lampu,"

Duniaku yang bercahaya sebentar tadi (sebab balik awal) terus terpadam sekelip mata macam beteri kereta aku jugak. Mampos la laki aku bebel japgi alahai alahai baru acah nak jadi isteri mithali alahai mereput la ngko Eny.



Nasib baik la Pak Gad sudi membantu. Diorang la susah payah setelkan kete aku. Hmmmm

Apsal la teruk sangat aku ni T_____T

Owner dropship pakat gelakkan aku sebab aku pegi bantai taruk alamat camni time buat order kasteme


Jangan kecam aku. Aku tak sengaja jadi bangang sebegini T_T

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila