28 April, 2016

BESO BAPAK



Tengah dok nunggu ni aku duk pk patut ke aku bawak purse aku yang bagak ni. Hmm kenapa la purse aku beso sangat dah la berat kalau baling anjing kompem ninggei di tempat kejadian aku stress la tahu tak



Dah pat lima kali da aku bukak katup beg tengok patut ke aku bawak sekian sekian alahai berat la beg ;( masalahnya semua barang adam! Grr

Kosser nak bawak diaper beg. Aku nak back carry baby wearing ni. Kosser!

Abang belikan purse yang kecik sikit aci tak.

K bye 

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila