27 April, 2016

HIDUP TAKDE PRIVASI KE

Aku nak bebel sikit aku tak paham nape la hai orang orang kat fb suka beno cite pasal masalah diri lah, mengeluh pasal suami isteri la apa la macam macam.

Bila tensen ngan pakwe je ngadu hmm sunyila hmm nak wat cmne da takde org syg and peduli bla bla bla go die now plis

Kamon la ko takde diary ke bukan mahal pun RM3 pun ada ke ko kalut gak nak orang baca apa susah ko tulis je apa kau nak dalam diary tu pastu bagi mak kau baca ha kan da selesai masalah mende sama je.

Tu satu hal. Satu lagi, ade gambar kat b aku baca tadi ni sat aku tunjuk

Peh tu ade mamat ni share pastu cakap "Bukan suami je, isteri pun samee,"

Cte dia bila ko cakap macam semua orang boleh bayang krik krik rumah tangga ko camne. Dah boleh teka semuanya. Ke ko memang suka orang tahu masalah rumahtangga ko?

Alahai bang aku ingat pompuan je gini laki pun dua kali lima.

HIDUP KO MEMANG TAKDA PRIVASI EH?

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila