26 April, 2016

KUSAM

Segar gila bukak blog aku ni. Tapi bunga bunga nampak kusam. Cam rupa aku jugak. Weh nape ha kalau nak cantik kena kua banyak duit?

Tadi Yanti datang umah. Dia sembang suka cantik cantik untuk suami.. Pakai cantik cantik.. Mekap dalam rumah.. dan banyak lagi dan sekaligus bila aku dengar je dia cite aku terus down kelaut.

Kesian suami aku dapat isteri clumsy, selekeh, gemuk, geleber, kusam. Hmm kesian suami aku.

Tapi kenapa nak buat atau repair semua tu perlukan DUIT???

Takleh ke kalau free je. Takleh ke takleh ke????

OK hari ni eny banyak update sebab eny kusut tersalah warna doodle. Orang tu nak tema purple mint aku bantai kale warna warni aduhai laaaaaaaa.

BYE

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila