22 April, 2016

SEGANNN

Tadi kat twitter si Fida cite pasal kaki kikis. Hmm aku tak pernah terpikir nak jadi kaki kikis.

Aku pna kua ngan kawan lama aku. Pastu da order makan, skali tengok begduit kosong takde duit. Tertinggal duit atas meja kat umah hnssf

Time tu muka aku merah weiii. Lepak makan kat PakLi Kopitiam Seksyen 18.

 Aaaaa aku pun cakap aku nak kua sat beli barang. Aku cucuk duit kat maybank, dalam maybank takde duit. Jalan la pegi CIMB belakang nun jauh la jugak berpeluh aku berlari takut ketara sangat lambattt.

Sekali tengok tengok duit takda jugak kat CIMB. Alahai. Memang aku kua kan semua duit semalamnya sebab nak guna beli barang. Alahai lembik cam sotong dah aku weiii

Last last aku pegi balik kat kawan aku tu. Dia tengok aku cam resah kot ngan penat nye berlari. Pak Li tu dah la nak pegi dia kena mendaki sikit punya tinggi

Pastu dia tanya aku :

Kawan : “Asal lame gila? Ko pegi mana,”

Aku : “Sebenarnye.. Aku terlupa bawak duit. Tadi gi cucuk dalam bank takde duit,”

Kawan : “La pesal tak cakapppppp. Bio la aku bayar. Ko sebenarnye saje kan nak aku belanje,”

Damnnn darah penuh satu muka. Punya la segan tatau nak cakap camne. Aaaaaa kesal takda gunaa nasik da jadi bubur 

Okay tu je nak cite bye




No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila