25 April, 2016

TAHI HIDUNG GENTEL

Pandai Eny ngajo orang kalau da makan pastu lapo lagi maksudnye ngko haus masalah dia sekarang aku da makan banyak tapi aku asek rasa cam nak meratah je yang mintak diratahnya cheese la ape la aduhhhhh mengundang lemak haram betoi punya nokharom eii lemak ko syuh la syuh syuh syuh!

Aku ade rahasia beso ni kalau laki aku tahu mau kene bahan patplohpat hari tanpa henti ni haih ngko tahu dak aku aritu saje jela timbang berat kan sekali ko hambek 57 kilo kalah tong sampah rumah aku dia punya berat it makes me feel like shit of kos sekarang ni dah la berat melebihi kapasiti tong sampah rumah ada hati nak ratah cheese(?) nafsu tak guna betul heii marohh ni marohhhh marohhh

Yiying buat aku tak senang duduk bila dia share gambar maajun dia sekali aku tengok macam taik idung kumpul sebulan setiap hari gentel lama lama jadi bukit KAHKAH beso baqhang camne tah nak telan



Masalah lagi satu aku ialah perut aku dia punya tumbesaran mengalahkan pokok deghiyan laju dia sampai aku rasa nak tampor je perut diri sendiri tolong la sedar seorang ENYYYY

OK YIYING CEPAT SHARE MANE KO BELI MAAJUN AKU NAK BELI SEKARANG JUGAK

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila