01 November, 2016

Grand Reopening Sincerely By Us Boutique (SBU)

Sabtu yang hening aku dengan penuh semangat yang membara pepagi buta dah jejakkan kaki ke SBU Shah Alam dengan harapan nak bawak balik 2 helai Premium Shawl secara percuma. Maaf perangai cheapskate ni memang dah takleh dibendung lagi. 


SBU buat Grand Reopening sabtu lepas. SBU kabo 50 pembeli pertama akan dapat dua Premium Square Shawl secara percuma maka aku la yang paling gembira. Belum pape dah berangan nak bawak balik 3 helai shawl yang lawo. Siap dah plan nak bawak balik yang mana uhuk uhuk suka hati aku lah kan nak berangan kan bukan kena bayar postage pun free of charge k.
Aku target Mackenzie ngan Penelope. Lagi satu aku tak kisah la



Bila dah berangan, kena lah realisasikannya maka dengan itu aku pun ajak kakak aku pergi SBU pagi tu. Depa kata kalau bawak baby bawah dua tahun boleh dapat fastlane. Maka (lagi) dengan itu aku pun menyalahgunakan kewujudan Adam lalu aku pun mengendong beliau dengan harapan dapat membeli secara tenang KAHKAH cowie Adam

Muka Adam redho
SBU sediakan makanan skali. Ade cendol, keropok lekor ngan apam balik. Pening jugak kepala aku duk bau makanan perut pun lapar Adam je la tak berenti ngupngap ngup ngap makan roti. Aku sebagai seorang Eny sanggup menahan lapar demi 3 helai tudung ecececece

Makin lama makin ramai. Aku rasa cam takde peluang je. Aku siap duk paling depan kot.

Masuk je terus semua berlari bagai tiada pedoman aku sampai pening kot. Bukak je pintu semua macam lembu berlari masuk butik tolak semua orang habis keluar semua perangai bangang forever depa. Paling bengap yang takleh diterima ialah ada orang tarik tudung dari tangan aku. Aku da dapat dulu kot. Pastu dia tarik? Sampai terlepas? Nasib la aku pegang Adam kalau tak memang aku hayun ko skali.

Aku rasa first time kot berhadapan situasi orang hilang akal sebab tudung (?) Punya la hebat fanatik SBU sampai orang boleh cenggitu skali berebut? Power.

Last last ko takyah tanya la. Memang angan angan tinggal angan angan jela. Tak dapat wei tudung 2 helai *shingshingairmatabercucuran* T____T

Takpela. Aku dapat goodie bag yg bernilai RM250 tu. Ok la jadi la dari takde.

Pastu aku beli Mackenzie. Kakak aku blanje adiah arijadi. PENELOPE YAYYY!

Penelope i. MAKASHI YAAAAAAAAA
 Dalam Goodie bag tu ade tudung mak jemah, ade square shawl aku bagi akak aku, pastu ade nail polish yang boleh kopek tu, pastu ade headband aku lupa nak bagi kat Aisya, pastu ada ape lagi eh. Ade sabun bear pemende tah. Haaa ade jamu wei. Jamu Tun Teja. Dia bagi trial pack. Dalam pack tu ada 5sachet. Aku dah try consume dah hari ni. Nanti aku bagi testimoni k!

Ngan mija. kecedihan sobs
 Pastu aku jumpa Blowie ngan AyongQiela. Lama gila tak jumpa dak Blowie ni. 2 tahun lebih gak rasanya. Last jumpa masa aku kawen ritu. Dia baru abes study kat UK. Dia mai SBU ni pun sebab dia agen.
Aku terserempak ngan Ayong mas atengah berebut bayaq kat kaunter. Comel gila anak dia. Cian dia panas nantok eiii next time kakak cubit pipi awak ok! 

HAHAHA MATIKSLAH KAKAK HAHAHAHAH



pehal mata aku 

Adam taknak lepas dari Blowie. hahahaha da kenapa pulak hahahah

Dah la shawl free tak dapat. Frust nyaaaaaaaaaaaa. Hmmmm. 
NAK TAHU APA DIA YANG PALING EPIC???































NI.



No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila